Genk wil het ijzer smeden als het heet is

Philippe Crols
| 0 reacties
Genk wil het ijzer smeden als het heet is
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk kon met een 6 op 6 niet beter aan de competitie beginnen. De club probeert daar nu ook het nodige profijt uit te halen. Zo kan men deze week geen losse dagtickets kopen voor de topper tegen Standard. Er worden namelijk enkel abonnementen aan de man gebracht. 

Van dinsdag 8 augustus tot en met zaterdag 12 augustus zal Racing Genk uitsluitend abonnementen verkopen. Normaal gezien zou de Limburgse club vanaf donderdag tickets voor Genk-Standard in voorverkoop aan de man gaan brengen, maar door de goede competitiestart wil men eerst nog proberen wat meer seizoenskaarten aan de man te brengen. De voorverkoop voor de wedstrijd tegen Standard zal nu pas volgende week woensdag van start gaan. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er dus zowel op woensdag, donderdag als vrijdag lange wachtrijen aan de Genkse ticketshop te bezichtigen zijn aangezien de vraag naar tickets voor de confrontatie met Standard bijzonder groot is. 

Als men vorige week trouwens een dagticket kocht voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem en deze week een abonnement bestelt, dan betaalt Genk dat dagticket van vorige week ook terug.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties