Ook forum Zulte Waregem gesloten

Thomas Dubois
| 0 reacties
Ook forum Zulte Waregem gesloten
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Het bestuur van Zulte Waregem heeft beslist om het forum van de club tijdelijk te sluiten. Die beslissing werd genomen nadat de sfeer op het forum de laatste weken erg verziekt was. De oorzaak ligt bij een beperkte groep supporters die intern nog steeds een strijd voeren over de kleuren van de club. De club is immers een fusie tussen Zulte en Waregem. Censuur op het forum is al lang niets nieuws meer, eerder werd het forum van onder andere Club Brugge al gesloten.

Het bestuur verwoordt het als volgt op de eigen website:

Na overleg tussen het bestuur en de supportersraad van SV Zulte Waregem werd besloten om het forum (tijdelijk) te sluiten.

De laatste maanden wordt ons forum beklad en besmeurd door enkelingen die voortdurend trachten onze club schade toe te brengen.

SV Zulte Waregem heeft de laatste jaren zeer grote inspanningen gedaan om de supporters dichter bij elkaar te brengen. Denk maar aan de aanpassingen van de kleuren van geel-groen naar rood-groen-geel en verder naar rood-groen, het nieuwe rood-groene logo en de oprichting van de supportersraad, die alle supportersverenigingen overkoepelt en een stem heeft in zowel de veiligheid als in het bestuur van de club.

Toch blijft een kleine kern “supporters” het nodig vinden om de club steeds weer in een negatief daglicht te stellen en de sfeer te verpesten zowel op het forum als op de tribunes. Wanneer men het zelfs nodig vindt om keer op keer opnieuw schade toe te brengen aan de fanshop en mensen te verbieden om sfeer te brengen op de tribunes, achten wij de tijd rijp om samen met alle rechtgeaarde Essevee supporters het tij te doen keren. Rood-Wit en Groen-Geel werden één: ROOD-GROEN !

Laten we daarom vanaf nu allen achter hetzelfde team met dezelfde idealen scharen en ons positief te laten horen….

Wij rekenen op uw aller positieve ingesteldheid !

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties