Geeraerd: 'Gechoqueerd door spel Achnas'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Geeraerd: 'Gechoqueerd door spel Achnas'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KSV Roeselare boekte donderdagavond zijn derde Europese zege op rij. Het Cypriotische Ethnikos Achnas werd thuis met 2-1 opzij gezet. Roeselare wacht dus nog een lastige verplaatsing. Dat beseft ook trainer Dirk Geeraerd, die zich vooral ergerde aan het irritante spel van Achnas.

"Ik ben echt wel gechoqueerd door de manier waarop die mannen hier komen spelen zijn, of liever niet komen spelen zijn", vertelt Geeraerd op ksvr.be. "Als Bart Van Den Eede in Westerlo ons al verwijt van antivoetbal gespeeld te hebben, was hij beter vanavond eens komen kijken. Dat je verdedigend speelt en vanuit een goeie organisatie een beter ingeschatte tegenstander probeert te bekampen, kan ik maar al te goed begrijpen. Maar dat je hier voor het oog van 3000 mensen resoluut weigert om te voetballen en met alle mogelijke trucs alles doet om tijd te winnen en het ritme uit het spel te halen kan er bij mij echt niet in. En het ergste van alles is dat de scheidsrechter voortdurend maar liet betijen."

"De twee belangrijkste zaken die ik onthoud zijn dat we onze goeie prestatie van zondag bevestigd hebben en dat we onze derde Europese zege op drie boekten", besluit Geeraerd. "En nu moeten we ginder de juiste manier vinden om die mannen te bekampen zodat we nog een ronde verder kunnen. Zij zullen wel moeten komen en misschien ligt daar onze kans. De competitie blijft onze absolute prioriteit maar toch zou ik het jammer vinden van er tegen die mannen uit te moeten gaan."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties