Club, Anderlecht en Standard deze week op tv

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Club, Anderlecht en Standard deze week op tv
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze week moeten onze Belgische afgevaardigden opnieuw aan de slag in de Europabekers. Drie van de vier wedstrijden worden rechtstreeks uitgezonden op televisie.

Morgenavond al moet Anderlecht op zoek naar punten in Athene. De wedstrijd tegen AEK wordt uiteraard uitgezonden door Champions League - rechtenhouder KanaalTwee. De voorbeschouwing met Robin Janssens start al om 20u15, een halfuur later volgt de wedstrijd zelf.

Donderdag moeten Standard, Club Brugge en Zulte Waregem aan de bak in de Uefa-beker. Ze vechten alledrie om een plaatsje in de poulefase van dat toernooi. Club Brugge ontmoet thuis het Slovaakse Ruzomberok, waartegen het een 0-1 voorsprong uit de heenwedstrijd verdedigt. De wedstrijd wordt uitgezonden door vaste partner KanaalTwee, de uitzending start om 20u10, de aftrap volgt twintig minuten later.

Standard trekt dan weer naar het Spaanse Celta de Vigo, waar het moet stunten, want het verloor de heenwedstrijd met 0-1. De Franstalige zender RTBf2 brengt de confrontatie op het scherm. De voorbeschouwing start om 20u40, de wedstrijd zelf om 21u.

Het laatste duel, dat tussen Zulte Waregem en Lokomotiv Moskou, wordt wellicht niet uitgezonden door een Belgische zender. Die wedstrijd start al om 19u.    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties