Geeraerd: 'Niet te zenuwachtig worden'

Geeraerd: 'Niet te zenuwachtig worden'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare verloor gisterenavond met 4-2 op het veld van Zulte Waregem. Een zware dobber voor trainer Dirk Geeraerd, wiens team in de degradatieproblemen dreigt te komen.

"We hadden de intentie om met drie spitsen te spelen, maar het gaat vooral om wat je probeert te brengen", legt Geerard uit op ksvr.be. "We zijn dringend op zoek naar punten. We hadden gehoopt dat de inbreng van Steve Barbé voor creativiteit zou zorgen op het middenveld. We begonnen echter aan de wedstrijd met achterstand. Nog voor de rust konden we terugkeren, maar we misten vandaag duidelijk de nodige scherpte. We maakten verschillende fouten, ook positioneel."

"Blijft het feit dat we veel te veel goals pakken. Uit noodzaak moeten we voortdurend wisselen centraal achterin, maar ook dan nog krijgen we te gemakkelijk goals tegen. En na de 4-1 weet je dat het kalf verdronken is, al kwamen we nog tot 4-2 en via Kpaka bijna tot 4-3. Nu mogen we niet gaan zenuwachtig worden. We staan nu daar in de klassering en moeten onze aandacht richten op de heel belangrijke wedstrijd van zaterdagavond tegen Lierse. We moeten immers zo vlug mogelijk uit de kelder van de rangschikking zien te komen!"

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties