AS Roma aast op Mathieu en Mesto

AS Roma aast op Mathieu en Mesto
Foto: © SC

Jeremy Mathieu (foto) zou vanaf januari wel eens in de kleuren van AS Roma kunnen te zien zijn. De zakenwaarnemer van de 22-jarige verdediger, Jean-Pierre Bernes, heeft immers te kennen gegeven dat er contacten tussen Toulouse en de Romeinse club zijn. Reggina-voorzitter Lillo Foti beweert dan weer dat Roma tevens Giandomenico Mesto volgt.
 
Bernes: “Ik weet dat er in het recente verleden contact is geweest tussen Roma en Toulouse omtrent Mathieu. Een paar dagen geleden heb ik een tamelijk lang gesprek gehad met de speler over een transfer naar Roma en hij is er heel enthousiast over. Bij Roma zou hij Mexes en Faty vinden waardoor aanpassen aan Italië heel wat gemakkelijker zal zijn. Als de twee clubs een overeenkomst kunnen vinden, dan is er geen enkel probleem.”
 
Foti: “Roma behoort tot de grote clubs die Giandomenico Mesto volgen. Mesto is een speler die al zijn waarde demonstreert. Zijn waarde? Het is onmogelijk om nu een prijs te noemen. We wachten beter tot de onderhandelingen zijn begonnen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties