'KAA Gent wil uitpakken op transfermarkt en richt pijlen op topschutter'

'KAA Gent wil uitpakken op transfermarkt en richt pijlen op topschutter'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent zal binnenkort een barragewedstrijd mogen spelen voor Europees voetbal. Ondertussen is de club ook al serieus aan het voorbereiden op volgend seizoen.

KAA Gent pakte dit seizoen net naast een ticket voor de Champions' Play-offs. De Buffalo's zijn wel al zeker van eindwinst in de Europe Play-offs en zullen daarom zeker een barragewedstrijd spelen.

Maar ondertussen zijn ze bij de club ook al heel wat aan het voorbereiden op volgen seizoen. Coach Hein Vanhaezebrouck vertrekt, terwijl Wouter Vrancken het roer zal overnemen.

Maar ook op de transfermarkt zal er flink wat ondernomen worden. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zouden de Buffalo's hun oog hebben laten vallen op Andri Gudjohnsen, de zoon van Eidur Gudjohnsen.

De 22-jarige spits is topschutter in Denemarken en maakte al flink wat indruk bij Lyngby. Gudjohnsen verzamelde ook al 21 caps bij de nationale ploeg van Ijsland.

Volgens Romano zou KAA Gent de spits graag overnemen. Hij meldt dat er gesprekken zullen plaatsvinden om over een mogelijke deal te praten. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties