Soccercup: Sottegem klopt Wevelgem City

Bart Hermans
| 0 reacties
Soccercup: Sottegem klopt Wevelgem City
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sottegem heeft de openingswedstrijd van het 2de/3de/4de klasse tornooi gewonnen. Het won met 6-5 van Wevelgem City.

Sottegem opent de score via David Van Canegem. Hij krijgt de bal na een vrije trap en kan in twee keer in doel besluiten. De reactie van Wevelgem bleef niet lang uit en via een mooi schot van Jouda Pauclair kon Wevelgem de gelijkmaker aantekenen.

Dat ook de boarding meespeelt, bewees Sottegem. Een schot kwam via de boarding bij Vanden Abeele terecht, deze twijfelde niet en schoot de 2-1 binnen. Sottegem kwam nu echt op toerental en kon scoren via Givoanni Sandra. Wevelgem was dicht bij de aansluitingstreffer maar Verhoeven besloot op de paal.

Die aansluitingstreffer kwam er dan toch net voor het einde van de eerste helft. Het was Taillieu die kon scoren. Mikoloajczak was dicht bij de gelijkmaker maar zijn schot belandde op de kruising.

Sottegem diepte uiteindelijk de score uit via Foeke Rossel: 4-2. Toch gaf Wevelgem City zich niet gewonnen en scoorde het via Kenneth Neve.

Sottegem leek de wedstrijd definitief naar zijn hand te zetten. Spitaels kon doorgaan en speelde mooi Sandra aan, die de 5-3 kon scoren.

Wevelgem kwam echter nog terug tot 5-4 via Kenneth Neve. Daarna kwam het zelfs op gelijke hoogte via Bjorn Vandaele. Sottegem scoorde uiteindelijk toch de winning goal via David Van Caneghem. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties