Ajax maakt Maduro onrustig

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ajax maakt Maduro onrustig
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zit het jonge Ajax-talent Hedwiges Maduro niet lekker dat hij nog steeds niet is uitgenodigd door sportief directeur Martin Van Geel om rond de tafel te gaan zitten en te spreken over een contractverlenging bij de hoofdstedelingen. Zijn leeftijdsgenoten die ook allemaal een contract hadden tot medio 2008 zijn ondertussen wel allemaal al de revue gepasseerd. 

In Het Parool zegt Maduro dat hij ook niet weet waarom hij nog niet is uitgenodigd. Hij vindt dat dit alvast van weinig vertrouwen in hem getuigd. Ryan Babel, Kenneth Vermeer en onze landgenoot Jan Vertonghen hebben hun overeenkomst al verlengd terwijl John Heitinga en de Armeniër Edgar Manucharyan nog aan het praten zijn over een nieuwe verbintenis.

"Dat we niet worden uitgenodigd om over een contractverlenging te praten, is wel een bepaald signaal. Hedwiges wil graag slagen in Amsterdam, maar de vraag is nu of hij hier nog een toekomst heeft. Mochten de club en de speler uit elkaar gaan, dan hoop ik dat dat gebeurd in goed overleg. Er zit geen gelimiteerde transfersom in zijn contract", aldus Rodger Linse, de zaakwaarnemer van Maduro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties