Mourinho tevreden na gelijkspel

Kristof Blomme
| 0 reacties
Mourinho tevreden na gelijkspel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Champions League speelde Chelsea 1-1 gelijk bij Porto. De Engelsen hebben dus een heel goede kans om door te stoten naar de volgende ronde. José Mourinho was dan ook tevreden met de match en het resultaat. 

In de achtste finales van de Champions League werd Chelsea uitgeloot tegen Porto. José Mourinho pakte enkele seizoenen geleden nog de Champions League met de Portguese club. Onder de gegeven omstandigheden was de Portugese coach uiterst tevreden met het behaalde resultaat. 

"Het verlies van Terry zo vroeg in de match zou geen ramp geweest zijn hadden we een vervanger op de bank zitten. Dat was echter niet het geval, waardoor ik Robben moest inbrengen en het systeem moest veranderen." Tot overmaat van ramp moest ook Robben geblesseerd vervangen worden aan de rust. "Daardoor moesten we weer alles veranderen. Gegeven de omstandigheden ben ik dus zeer tevreden dat we konden scoren op verplaatsing en dat we niet verloren."

Mourinho had bovendien lovende woorden voor aanvaller Andrei Shevchenko, die zich steeds beter in zijn vel lijkt te voelen bij Chelsea. "Ik ben meer dan tevreden over hem. Niet alleen omdat hij scoorde, maar hij werkte ook heel hard. Zijn bedrage wordt steeds groter. Ik ben in de wolken met hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties