Bayern vist naar Van der Vaart

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bayern vist naar Van der Vaart
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München denkt er aan om een bod uit te brengen op de Nederlander Rafael Van der Vaart. Die speelt momenteel nog voor Hamburg SV. De ex-speler van Ajax Amsterdam heeft Franz Beckenbauer danig kunnen charmeren.

Beckenbauer liet optekenen dat Van der Vaart perfect past in het profiel dat Bayern voor nieuwe spelers heeft opgesteld. "Rafael Van der Vaart zou perfect passen bij Bayern. Hij heeft het juiste kaliber, maar ik verwacht niet dat Hamburg SV hem zomaar zal laten gaan", aldus Der Kaiser in Bild.

Beckenbauer is van mening dat Bayern nood heeft aan een echte spelmaker. "We hebben een creatieve man nodig die centraal op het middenveld kan spelen." Of Van der Vaart tuk is op een verhuis naar Bayern, is twijfelachtig. De international heeft al meerdere keer zijn trouw aan HSV bezworen.

Voorts benadrukte Beckenbauer nog dat zijn club een agressieve transferpolitiek zal voeren. De topman van Bayern gaf daarbij toe dat zijn club in het verleden soms te voorzichtig handelde. "Bayern heeft het geld en de mogelijkheden om een groot team op het veld te zetten en dat moet je ook op het veld terugzien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties