KSK.Maldegem houd de kansen nog gaaf om behoud na hun verlies.

KSK.Maldegem houd de kansen nog gaaf om behoud na hun verlies.
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de aanvangsfase kwam de thuisploeg al aan een openkans op pas van Notte, schoot Nkunku nipt over. Toen er een tegenstoot kwam van Turnhout via Bruno Versavel, die zou door de zestienmeter kon wandelen werd die afgeblokt door Reynaert. In de 24' kwamen ze terug de neus aan het venster steken, op een vrijetrap van Van Vlasselaer die in de voeten van Versavel kwam moest Braekman tegen de grasmat. De druk bleef komen van Turnhout maar KSK hield goed stand, en bleef ook goed aanklampen. Met een directe bal op de slof van Madou op de bezoekende doelman Horsten die het knap lastig had om die uit zijn doelkader te houden. Aan de overzijde hadden ze meer geluk in de 39' een vrijetrap van Van Vlasselaer voorbij de muur en Braekman kwam een tikkeltje te kort 0-1. Iets later bijn op slag van rust op een hoekschop van Janssens kon Van Den Brandt de score verdubbelen met een grondscherend schot in de rechter benedenhoek Braekman kansloos, het kon nog in extremis 0-3 worden als spelverdeler Van Vlasselaer rakelings over schoot 0-2 de rustand.

Na de rust was de druk op het doel van de thuisploeg groot. Maar KSK.Maldegem kwam tot de beste kans in de 54' Twum deponeerde de bal in verdediging en Bloneel knalde op Horsten. De tegenstoot werd afgestraft met een goal, Versavel op vinkenslag niet egoïstisch de bal naar Van Den Brandt en 0-3 stond op het scorebord. Wegens protest kreeg kapitien van de thuisploeg (Welvaert) zijn twee gele kaart en moest vroegtijdig de kleedkamer opzoeken. KSK liet zich niet afschrikken in de 62' Nkunku maar er was een mooie parade van Horsten nodig. Aan de overzijde verhinderde Braekman een vierde treffer van Van Vlassenaer hoewel dit slechts uitstel van executie betekende. Het eer reddende doelpunt kwam er op een voorzet van invaller Roels op het hoofd van Annicaert (1-4), maar dit was van korte duur een doorsteek pas van Van Den Brandt naar aanvoerder Versavel die omzeilde Braekman en de 1-5 stond. In de slotfase verhinderde doelman Braekman met twee knappe saves alsnog het half dozijn, eindstand 1-5.

   Doelpunten : 39' Van Vlassenaer (0-1), 42', 56' Van Den Brandt (0-2,0-3), 70' Arounia (0-4), 75' 
                         Annicaert (1-4), 77 Versavel (1-5).

   Geel : Schrauwen (Turnhout), Blondeel (SK.Maldegem), Cornelis (SK.Maldegem), Reynaert
              (SK.Maldegem).
   Rood : Welvaert (SK.Maldegem) 2 x geel.

  KSK.Maldegem : Braekman, Blondeel (73' Bulens), Wellens, Reynaert, Cornelis, Nkunku, 
                            Welvaert, Notte, Madou, Twum (73' Annicaert), De Buck (58' Roels).

  Turnhout :  Horsten, Schrauwen, Van Den Brandt, Van Vlassenaer, Mbemba (58' Claes), Versavel (80' Van Rooy), Janssens (63' Arounia), Moons, Loyens, De Schutter, Boeckx. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties