Tavano wil bij AS Roma blijven

Tavano wil bij AS Roma blijven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Francesco Tavano speelt sinds januari op uitleenbasis bij AS Roma en zou graag bij de Romeinse ploeg blijven. Roma heeft tot 1 mei om de aankoopoptie te lichten, maar heeft dat volgens zakenwaarnemer Stefano Guercini nog niet gedaan. De spits werd in de zomer door Valencia voor 10 miljoen euro gekocht, maar is sindsdien de speelbal van een rivaliteit tussen coach Quique Flores en technisch directeur Amedeo Carboni waardoor hij amper aan spelen toe kwam.
 
Guercini: “Francesco wil bewijzen dat hij in een belangrijke ploeg als Roma kan spelen. Tot dus ver hadden we echter geen gesprekken met de Giallorossi en we weten niet of ze hem willen houden. De aankoopoptie verstrijkt op 1 mei, maar we hebben voor die datum geen gesprekken gepland. Roma en Valencia zullen elkaar na de derby tegen Lazio ontmoeten en praten over de situatie van de speler.”
 
“De twee ploegen hebben een goede relatie en zullen zoeken naar een oplossing die de beste is voor alle betrokken partijen. Francesco kiest ervoor om in Italië te blijven en Roma zijn echte waarde te bewijzen. De relatie van de speler met de coach en zijn teamgenoten is excellent al was het natuurlijk niet gemakkelijk om zich meteen in zo’n hechte groep te integreren. Hij wil echt zijn best doen en bewees dit al door op verschillende posities te spelen. De mening van Luciano Spalletti is de enige die telt en ik ben er zeker van dat hij zijn beslissing niet zal baseren op één wedstrijd. Ik denk dat de definitieve beslissing in één van de komende weken zal genomen worden, maar we zijn optimistisch.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties