Henri Munyaneza vandaag naar Dender?

Bart van Maele
| 0 reacties
Henri Munyaneza vandaag naar Dender?
Foto: © SC

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

Henri Munyaneza (22) keert na een wisselvallig jaar bij Sint-Truiden wellicht naar FC Dender terug. De Rwandese aanvaller heeft al een akkoord met de promovendus daaromtrent, maar de twee clubs zijn nu nog aan het onderhandelen. Dender hoopt de transfer vandaag nog af te ronden.

Henri Munyaneza
is geen onbekende voor Dender. Hij maakte in het seizoen 2005-2006 maar liefst 21 doelpunten en had dus een groot aandeel in de promotie van Dender van derde naar tweede klasse. Sint-Truiden had de aanvaller ook opgemerkt en haalde hem dit seizoen naar Staaien. Munyaneza nam een droomstart tegen Anderlecht met een goal, maar naarmate het seizoen vorderde en de concurrentie van Van Houdt en Stolica toenam deemsterde de aanvaller ook meer en meer weg.


Sint-Truiden wil de speler uitlenen aan een tweedeklasser, maar het lijkt een eersteklasser te worden waar de speler volgend jaar speelt. Munyaneza sloot eergisteren met Dender een overeenkomst en de promovendus verwacht dat de het de transfer vandaag nog met Sint-Truiden kan regelen.

Henri Munyaneza (22) zou hiermee al de vierde inkomende transfer van Dender zijn. Eerder trok de ambitieuze eersteklasser al verdediger Fabrice Mvemba van Tubeke, de derde keeper van Anderlecht Jan Van Steenberghe en Ronse-topscorer Norman Sylla aan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties