Twente en Ajax denken aan jonge ADO-aanvaller

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Twente en Ajax denken aan jonge ADO-aanvaller
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het aantrekken van Laurent Delorge heeft de Nederlandse bekerwinnaar Ajax Amsterdam opnieuw interesse in een speler van ADO Den Haag. Het gaat om de 20-jarige aanvaller Eljero Elia. Ook seizoensrevelatie FC Twente heeft verregaande interesse. Dat meldt de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.

De kans is overigens groter dat FC Twente de strijd zal winnen. Elia zou in Enschede de opvolger moeten worden van de naar Ajax vertrokken Zweed Kennedy Bakirçioglu. De entourage van Elia en Twente zullen deze week nog met elkaar praten.

Elia wil vertrekken bij het naar tweede klasse gedegradeerde ADO Den Haag. Een overstap naar de Tukkers ziet de jonge speler sportief en financieel best zitten. De interesse van Ajax kan zijn voorkeur wel nog doen veranderen, maar de hoofdstedelingen zullen pas na Twente met de jonge belofte aan tafel gaan zitten.

Elia heeft overigens al een verleden in de Nederlandse hoofdstad. Tussen 2000 en 2002 speelde hij bij de jeugdploegen van Ajax, maar daarna keerde hij terug naar ADO. In 2004 debuteerde hij daar in het eerste elftal. Elia maakt ook deel uit van Jong Oranje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties