Théréau te duur voor Club Brugge

Thomas Dubois
| 0 reacties
Théréau te duur voor Club Brugge
Foto: © SC

Club Brugge is niet langer geïnteresseerd in de diensten van Cyril Théréau. Club wilde de speler die nu bij Steaua Boekarest speelt aantrekken, maar de prijs die ze daar op z’n hoofd plakken is te duur. “De vraagprijs is te hoog”, vertelde sportmanager Luc Devroe aan Het Laatste Nieuws. “Daarom volgen wij nu enkele andere pistes.”
 
Djokic zou één van die pistes zijn. Dat is een 27-jarige spits van Rode Ster Belgrado. Die staat echter ook in de belangstelling van Fiorentina, Cagliari en Lens. Daarnaast is Club ook bezig met de situatie in de huidige rangen. Zo zouden Vermeulen, Blondel en Yulu Matondo een contractverlenging aangeboden gekregen hebben. Ook Ishiaku en Klukowski mogen een contractverlenging verwachten.
 
Vier andere spelers zijn volgend seizoen ook einde contract. Het gaat om Maertens, Englebert, Valgaeren en Leko. Over hun toekomst wordt later beslist, zij zullen op basis van sportieve prestaties beoordeeld worden. “Die laatste drie zijn al wat ouder, wat maakt dat hun positie op de markt anders is en een verlenging minder dringend is.” Bij Maertens willen ze afwachten of z’n enkeloperatie probleemloos verloopt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties