Suazo verrassend naar AC Milan

K M
| 0 reacties
Suazo verrassend naar AC Milan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AC Milan heeft aartsrivaal Inter een serieuze hak gezet op de transfermarkt. De transfer van David Suazo van Cagliari naar Inter was zo goed als rond tot AC Milan deze voormiddag aankondigde dat het de speler heeft aangetrokken. Meer informatie werd door de Milanese club nog niet vrijgegeven.
 
Inter had een akkoord met Cagliari terwijl ook Suazo al zijn medische testen had ondergaan. Het enigste wat nog moest gebeuren is dat Inter met Treviso moest overeenkomen om 50% van de transferrechten van Roberto Acquafresca over te kopen. De aanvaller zou immers naar Cagliari verhuizen als deel van de overeenkomst. Maandagavond bereikte Inter een overeenkomst met Treviso en leek de transfer van Suazo in kannen en kruiken.
 
AC Milan had echter diezelfde avond contact opgenomen met Cagliari en na een nacht onderhandelen werd de transfer afgerond. De transfersom zou rond de 14 miljoen euro bedragen en het is eveneens niet geweten voor hoelang Suazo heeft getekend. De vraag blijft nu ook of Milan nog volop voor Samuel Eto’o van Barcelona zal gaan. Is dat het geval dan zal meer dan waarschijnlijk Alberto Gilardino plaats moeten ruimen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties