Beveren scoort 'maar' drie keer

Beveren scoort 'maar' drie keer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor het dertiende jaar op rij nam KSK Beveren het op tegen VV Clinge. Alvast een ongeluksgetal voor de tweedeklasser. Het werd meteen het minst goede resultaat dat ooit tegen VV Clinge bereikt werd. De prestaties en uitslagen in oefenwedstrijden moeten altijd gerelativeerd worden, maar het niveau van deze oefenpot lag duidelijk een pak lager dan de vorige jaren. 

Trainer Czerniatynski vulde de voorlopige kern aan met een tiental jongeren, en gaf iedereen één helft speelgelegenheid. Enkel Andreas Manga, de nieuwste aanwinst van Beveren, speelde een hele wedstrijd. Het zag er nochtans goed uit in de eerste helft. Al na een kwartier stond de tweedeklasser 0-2 voor, maar daarna was het slappe kost. Cédric Busschaert zette vlak voor rust nog wel de 0-3 op het bord, met zijn tweede van de avond.

In de tweede helft ging de bal goed rond bij Beveren, maar er werd dus niet meer gescoord. Het ziet er naar uit dat Czerniatynski heel wat werk heeft. De oefenmeester kwam net aan een volwaardig elftal en hoopt nog minstens op vijf nieuwe, meteen inzetbare, spelers. [AN]

Selectie eerste helft:

Bavo De Witte, Abdoulaye 'Diabis' Diawara, Davy Theunis, Karel Snoeckx, Ebrahima 'Ibou' Savaneh, Andreas Manga, Alain 'Arunina' Koudou, Matthias Van Gysel, Gianni De Keersmaecker, Glenn Piessens, Cédric Busschaert.

Selectie tweede helft:

Kristof Lardenoit, Alexandre Tokpa, Andreas Manga, Sam De Munter, Yacine Benaïssa, Akwasi Oduro, Regilio Seedorf, Sekou Ouattara, Sidey Seesay, Yannick Aerts, Frederic Ledent.

Scoreverloop:

0-1 Cédric Busschaert (9')
0-2 Ebrahima 'Ibou' Savaneh (13')
0-3 Cédric Busschaert (46')
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties