Baldini een maand geschorst

Baldini een maand geschorst
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Silvio Baldini zal zich zijn come-back in de Serie A anders voorgesteld hebben. De coach van Catania wordt een maand geschorst en moet een boete van 15000 euro betalen omdat hij zijn collega van Parma een schop gaf.
 
Baldini werd afgelopen zondag naar de tribunes verwezen, maar wou zijn spelers eerst nog wat tactische richtlijnen meegeven. Dat was niet naar de zin van Parma-coach Domenico di Carlo en er ontstond een discussie tussen beide heren. Toen di Carlo zich omdraaide om terug te gaan naar zijn bank, verkocht Baldini hem een schop. Die schop zorgt er nu voor dat de coach de komende 5 duels in de Serie A van Catania en de wedstrijd van woensdag in de Coppa Italia vanuit de tribunes moet aanschouwen.
 
Verder zullen doelman Julio Cesar van Inter en verdediger Gianluca Comotto van Torino elk één speeldag missen omwille van hun rode kaart die ze afgelopen speeldag kregen. Reggina, Inter en Atalanta kregen elk een kleine boete omdat fans van de respectievelijke ploegen objecten op het terrein hadden gegooid.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties