Anderlecht moet Hassan en Boussoufa missen

Dirk Pieters
| 0 reacties
Anderlecht moet Hassan en Boussoufa missen
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Van 20 januari tot 10 februari 2008 vindt in Ghana de Afrika Cup plaats. Dat tornooi heeft voor verschillende clubs grote gevolgen omdat ze een of meerdere spelers een tijdje zullen moeten missen. Dat is ook voor Anderlecht het geval, Mbark Boussoufa en Ahmed Hassan nemen immers ook aan het tornooi deel.

 

"Ik denk dat Anderlecht Hassan en mij zal missen. Dat is heel vervelend voor de club maar ook voor ons," aldus Boussoufa in Gazet van Antwerpen.

 

Manager Herman Van Holsbeeck beseft de ernst van de situatie. Barcelona heeft aan Eto'o en Touré gevraagd om niet deel te nemen aan de Afrika Cup. "Ik zie niet goed in hoe je dat kan doen", zegt Herman Van Holsbeeck. De manager van Anderlecht refereert hiermee naar het feit dat spelers die door hun federatie opgeroepen worden door de club verplicht afgestaan moeten worden voor tornooien.

 

“Wij gaan de loting afwachten. Dan weten we precies wanneer ze hun wedstrijden moeten spelen."

 

Chelsea liet Essien tijdens de vorige Afrika Cup telkens met een privéjet heen-en-weer vliegen. Anderlecht beschikt niet over die financiële speelruimte maar Van Holsbeeck is wel bereid om de mogelijkheden te onderzoeken om Hassan en Boussoufa te laten pendelen. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties