Stoica naar Lokeren?

Ruben Rogiers
| 0 reacties
Stoica naar Lokeren?
Foto: © SC

Het ziet er meer naar uit dat Alin Stoica tijdens de winterstop de overstap zal maken van AA Gent naar Sporting Lokeren. Stoica, die zeer ontevreden is over de huidige werking van zijn club, uitte vorige week nog kritiek aan het adres van trainer Trond Sollied.

Voorzitter Ivan De Witte heeft nu ook het gevoel dat de Roemeen tijdens de winterstop zal vertrekken. "Ik heb ook het vermoeden dat hij naar Lokeren wil", geeft Gent-voorzitter Ivan De Witte toe in Studio 1. "Stoica heeft misschien wel een type-Leekens nodig om weer te kunnen renderen." 

"We hebben afgesproken dat we er alles aan doen om hem terug op de rails te krijgen. Lukt dat niet, dan zoeken we in december naar een nieuwe club. Maar als hij moeilijk doet, om dan naar Lokeren te gaan, dan ontgoochelt hij me."

Stoica wil koste wat het kost terug spelen om zich zo in de kijker te spelen en geselecteerd te worden voor de nationale ploeg van Roemenië. Bij Lokeren zou hij dan terug onder het bewind van Georges Leekens vallen, die tot vorig seizoen de trainer van AA Gent was.

Ook Dominic Foley wordt nog steeds nadrukkelijk gelinkt aan Lokeren. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties