Ferguson in het oog van de storm

Yves Dekoning
| 0 reacties
Ferguson in het oog van de storm
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sir Alex Ferguson zorgt weer voor controverse in Engeland. Manchester United speelde zaterdag 2-2 gelijk bij Arsenal. Tijdens dat duel zou Ferguson zwaar beledigd zijn door supporters van de thuisploeg. Hij voelt zich verbaal aangerand. De veiligheidsmensen van Manchester United stellen een dossier samen tegen enkele fans van Arsenal. Ferguson vindt dat de veiligheid in het gedrang kwam.

Volgens een woordvoerder van Arsenal is de veiligheid in het Emirates stadion wel goed. Alles wordt bovendien met camera's in de gaten gehouden. Zaterdag werd er één persoon buiten gezet. Indien nodig zal de club verdere actie ondernemen.

Ondertussen moet Ferguson ook een sanctie vrezen naar aanleiding van zijn uitlatingen aan het adres van scheidsrechter Howard Webb. Na het gelijkspel bij Arsenal insinueerde hij dat de ref het moeilijk had om neutraal te blijven en nogal veel in het voordeel van de thuisploeg floot. Volgens de Schot is het moeilijk om je als scheidsrechter niet te laten beïnvloeden door de vijandige en intimiderende sfeer die er zaterdag in het Emirates Stadium heerste.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties