Koeman weet dat het nu moeilijk wordt

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Koeman weet dat het nu moeilijk wordt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ronald Koeman heeft met Valencia in de Champions League meteen een blauwtje gelopen. De club uit de sinaasappelstad ging met 0-2 onderuit tegen Rosenborg Trondheim uit Noorwegen. De Nederlandse oefenmeester die vorige week PSV verruilde voor Valencia weet meteen dat hij nu voor een lastige opgave staat om de Spanjaarden alsnog te doen plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League.

"Niets is onmogelijk, maar nu zal het wel heel moeilijk worden. In het eerste halfuur speelden we redelijk goed, maar we konden geen kansen creëren. Na de eerste treffer van Rosenborg daalde het vertrouwen in de ploeg. We hebben het geprobeerd, maar de counters van de Noren waren messcherp. Daarnaast waren ze ons ook de baas op balbezit en in de verdediging", analyseerde Koeman de wedstrijd van zijn team op de persbabbel.

Trond Henriksen, de coach van Rosenborg, vond het spel van Valencia 'laf', maar Koeman wenste niet in te gaan op de uitlatingen van de Noor. "Hij moet zich bezighouden met zijn eigen team. Hij heeft verdiend gewonnen en verder wens ik daar niet op in te gaan", beet Koeman van zich af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties