'AC Milan houdt in juni grote kuis'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'AC Milan houdt in juni grote kuis'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AC Milan is al enkele jaren een ploeg van oudjes. Daar zou in juni verandering in komen want de Rossoneri zijn van plan grote kuis te houden in de selectie.

Het vlot dit jaar niet voor AC Milan in de Serie A. De club heeft een pak oudere spelers en wil nu grote kuis houden. Dat staat dit weekend te lezen in de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport. Er zouden zo'n acht spelers de club moeten verlaten.

Eén van die namen is Paolo Maldini. Hij heeft al aangegeven dat hij aan zijn laatste jaar toe is bij AC Milan. Op het einde van dit seizoen stopt hij met voetballen na een rijkgevulde carrière van 23,5 jaar in het shirt van de rossoneri.

Een andere bekende naam die zijn biezen zal mogen pakken is de Braziliaanse aanvaller Ronaldo. Het Milan-bestuur is niet geneigd zijn contract te verlengen omdat hij constant geblesseerd is. Ook in het verdedigende compartiment sneuvelen heel wat namen. De contracten van Cafu en Serginho, beiden al 37 jaar, worden niet meer verlengd.

Ten slotte zullen ook Giuseppe Favalli, de Kroaat Dario Simic en het jonge Franse talent Yoann Gourcuff mogen uitkijken naar een andere werkgever.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties