Paars-wit zet stadsbestuur onder druk

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Paars-wit zet stadsbestuur onder druk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Germinal Beerschot-supporters reageren positief op het het initiatief van Germinal Beerschot Collectief, dat ijvert voor een nieuw stadion en topvoetbal in Antwerpen. Tijdens de wedstrijd tegen Lokeren schaarden zich al 2.000 fans achter het project.

De concrete invulling van het project kan hier en daar nog wat bijgeschaafd worden – meer multifunctionaliteit in plaats van alleen voetbalgericht, maar het globale doel – topvoetbal en een nieuw stadion – wordt volledig ondersteund.
 
Germinal Beerschot Collectief probeert met hun project de impasse rond de bouw van een Antwerps voetbalstadion te doorbreken. Daarvoor stelde het een supportersstandpunt met 10 krachtlijnen vast.
 
“Een bouw van een nieuw stadion moet topvoetbal mogelijk maken in Antwerpen en in eerste instantie gericht zijn op de verdere ontwikkeling van Germinal Beerschot, sinds jaren de enige eersteklasser”, klinkt het. “Het verloochenen van de eigen club kan onder geen beding een voorwaarde zijn.”

Je kan het formulier downloaden via www.kielsmanifest.be/kielsmanifest.pdf en afgeven tijdens de volgende thuiswedstrijd. Talloze vrijwilligers zullen dan opnieuw handtekeningen verzamelen. Wie een handje wil toesteken, kan zich melden via info@kielsmanifest.be
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties