Voetbalbond wil sponsors aantrekken met nieuw concept

Danni Cassauwers
| 6 reacties
Voetbalbond wil sponsors aantrekken met nieuw concept
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

De Belgische Voetbalbond, KBVB komt met een nieuw sponsorconcept op de proppen. Zo willen ze terug meer dynamiek creëren rond de Rode Duivels. De slogan luidt: 'Partners for the Future'.

De Belgische Voetbalbond stelde maandag twee nieuwe sponsors voor: Aannemingen Verelst en uitzendkantoor Start People (ex-Creyf's). De voorstelling behoorde bij het nieuwe sponsorconcept dat de KBVB samen met sportmarketingbureau SportsCom lanceert, 'Partners for the Future'.

Het doel is een nieuwe interssegolf te creëren rond de Rode Duivels. "De verjonging van de nationale ploeg en de dynamiek die daarvan uitgaat brachten het Sportmarketingbureau SportsCom en de KBVB samen rond de tafel. Samen met Start People en Aannemingen Verelst werkten we het concept van Partners for the Future uit", vertelt de KBVB.
Door te focussen op dat opkomende talentwillen ze het nationaal voetbal dynamischer maken en willen ze promotie maken voor modern en aantrekkelijk voetbal.
Een interactieve website zal opgestart worden als de drager van het Partners for the Futureproject.

”Publiek twaalfde man”
 
Daarnaast zal in samenwerking met de media bij de start van de kwalificatiecampagne voor het WK 2010 (in Zuid-Afrika) een wedstrijd opgestart worden waarbij de winnaar een sleutel-op-de-deur-gezinswoning wint.

"Het is dus de bedoeling dat de Rode Duivels-beleving het hele jaar doorloopt en niet meer louter rond de wedstrijden", aldus de KBVB.

Tot slot zullen ze ook acties in het stadion houden met als doel een 'Duivels-gevoel'te creëren zodat de nieuwe sponsors en het publiek samen "een echte twaalfde man"worden.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties