Cappellen en Turnhout spelen gelijk

Rombaux Gunther
| 0 reacties
Cappellen en Turnhout spelen gelijk
Foto: © SC

Afgelopen speeldag in derde nationale kreeg Cappellen het bezoek van KV Turnhout. Een duel met de derde plaats als inzet.

De bezoekers kregen de eerste mogelijkheid van de partij via een vrije trap, Van Vlasselaer zag zijn uithaal net naast gaan. Cappellen reageerde hierop met een poging van Da Silva, die haalde uit maar Loyens blokte het schot af. De thuisploeg trok de partij naar zich toe en kwam na een kwartier spelen dicht bij de openingstreffer. Maar de pogingen van zowel Schrauwen, Arouna als Stevens na gevolg van drie opeenvolgende hoekschoppen konden van de lijn gekeerd worden. Na wat medewerking van de thuisdefensie slaagde Turnhout erin om wat voor gevaar te zorgen. Op pogingen van Janssens en Mbemba bracht thuisportier Ferket telkens gepast redding.

Ook in de tweede helft bleef Cappellen de betere ploeg en kon Da Silva al vrij snel doelman Horsten op de proef stellen. Even later moest de KV-doelman opnieuw plat, ditmaal op een goed schot van Stevens. Halfweg de tweede helft kreeg de thuispploeg een schitterende kans om de score te openen, een voorzet van Chergui werd door Da Silva tot bij Stevens gebracht. De spits haalde in één tijd uit, maar Horsten bracht redding met het been. Cappellen bleef de betere ploeg en kreeg nog enkele mogelijkheden via Schrauwen en een snelle aanval via Stevens en Arouna maar slaagde er niet meer in om alsnog te scoren, waardoor de clubs de punten moesten delen.

Geen verschuivingen bovenaan in het klassement, door het gelijke spel in deze partij blijft Turnhout op een derde plaats staan, Cappellen zit hen op de hielen op de vierde stek. Woluwe versloeg leider Luik en nadert de leider tot op twee punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties