SK Londerzeel ontvangt Aalst op zaterdag

Rombaux Gunther
| 3 reacties
SK Londerzeel ontvangt Aalst op zaterdag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd in derdeklasse A tussen SK londerzeel en Eendracht Aalst van zondag 20 april werd verschoven naar zaterdagavond 19 april om 18.00 uur.

Na een aantal vergaderingen tussen de beide clubs, het Londerzeelse gemeentebestuur en afgevaardigden van de politiezone KLM is er besloten om de wedstrijd tussen SK Londerzeel en Eendracht Aalst toch te laten doorgaan in het eigen A. Lambertstadion aan de Brusselstraat. Door het groot aantal supporters dat Aalst steevast op de been brengt bij wedstrijden werd in overweging genomen om de partij elders te laten doorgaan, maar werd in Londerzeel nu toch besloten om in het eigen vertrouwde stadion de Ajuinen partij te geven. Origineel stond de wedstrijd gepland op zondag 20 april, nu werd er dus beslist om deze wedstrijd te laten doorgaan op zaterdagavond 19 april om 18.00 uur.

Op de dag van de wedstrijd zelf zal het echter niet mogelijk zijn om nog kaarten aan te kopen voor deze partij. Er kunnen dus enkel kaarten in voorverkoop aangeschaft worden en er wordt aangeraden om zeker tijdig tickets aan te schaffen.

Meer info over de verkooppunten en verkoopdata zal in de loop van de komende dagen bekend gemaakt worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties