D'Onofrio: 'Mondeling akkoord met Mputu'

Nico Wieme
| 0 reacties
D'Onofrio: 'Mondeling akkoord met Mputu'
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Eerder meldden wij u al dat Standard maar al te graag de Congolese spits Trésor Mputu zou aantrekken. Volgens technisch directeur Dominique D’Onofrio zou er nu een mondeling akkoord zijn met de speler en diens club.

Standard maakt werk van de uitbreiding van de kern voor volgend seizoen. Hoog op het verlanglijstje staat Trésor Mputu. De Congolees speelt momenteel in zijn vaderland voor TP Mazembe en geldt als een enorm talent. Arsenal, Sevilla en Olympiacos toonden al belangstelling voor de aanvaller.
 
Dominique D’Onofrio beweert in Het Nieuwsblad echter dat er een mondeling akkoord is tussen Mputu, TP Mazemba en Standard. “De speler wil graag naar Standard komen. Ik ben naar ginds afgereisd en heb met de voorzitter van zijn club gesproken. Intussen hebben we een mondeling akkoord met de club én de speler.”
 
D’Onofrio weet niet wanneer alles in kannen en kruiken zal zijn. “We hebben de nodige documenten opgestuurd. Het is nu alleen nog wachten tot we die getekend teruggestuurd krijgen. Het gaat niet noodzakelijk om een huurovereenkomst voor één seizoen. Er zijn meerdere mogelijkheden voor de duur van het contract.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties