Meldert maakt indruk op de transfermarkt

Steven Bologne
| 15 reacties
Meldert maakt indruk op de transfermarkt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vierdeklasser Meldert is aan een reeks indrukwekkende transfers bezig. De fusieclub haalt bij elke club zowat de beste voetballer weg. Nieuwe trainer wordt Stef Vandevelde, die overkomt van KSK Opwijk en ook meteen sportief verantwoordelijke wordt.

De voorbije dagen waren vruchtbaar voor de transfercel van de fusieclub. Nadat eerder Matthias De Clercq (Eine), Kevin De Wilde (Bornem) en Tom De Schamphelaire (Appelterre) tekenden werden nu ook de overgangen afgerond van zeven andere spelers.
 
Het gaat om middenvelder Abdelatif Sbaaiti (Opwijk), middenvelder Jimmy De Groeve (Opwijk), aanvaller Kristof Arijs (Oudenaarde), aanvaller Halil Krasniqi (Zele), middenvelder Imad Amazou (Berchem Sport), verdediger Kristof Van Belle (Opstal) en aanvaller Etienne Madawa (WS Woluwe). Stuk voor stuk gaat het om zeer sterke spelers waar de clubs in rijen stonden voor aan te schuiven, Meldert zwaaide duidelijk met de grootste portefeuille.
 
Peter De Pauw, Michael Coenen, Jeroen De Langhe, Nico De Neef, Bram Leyman, Ahmet Turk en Joren Van Nyvel hebben bijgetekend. Enkel Bart De Valck (Bornem), Steven Hillaerts (Lyra) en Jonathan Paerewyck (Evergem) verlaten voorlopig op het einde van het seizoen de Kippenslachters.
 
Auteurs: Steven Bologne en Gunther Rombaux
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga A

Nieuwste reacties