Liverpool geeft Barry niet op

Yves Dekoning
| 3 reacties
Liverpool geeft Barry niet op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool jaagt nu al ruim een maand op Gareth Barry. De zaak lijkt muurvast te zitten, maar de Reds zouden binnenkort met een nieuw voorstel op de proppen komen.

Gareth Barry is Engels international en op 27-jarige leeftijd wil hij eindelijk van voetbal in de Champions League proeven. Daarvoor moet hij waarschijnlijk Aston Villa verlaten, maar hij twijfelt. Liverpool zou de vleugelspeler graag overnemen, maar Villa wil niet verkopen.

Rafael Benitez probeert Barry al een maand los te weken bij Villa, maar wil geen miljoen te veel betalen. Zijn limiet lijkt vast te liggen op tien miljoen pond. Verder zou hij Steve Finnan naar Birmingham willen latern vertrekken en ook Peter Crouch is een optie. Portsmouth zou echter grof geld op tafel willen gooien voor de boomlange aanvaller.

Ondertussen zou Martin O'Neill al op zoek zijn naar mogelijke vervangers om een vertrek van Barry op te vangen. Hij hoopt nog steeds dat zijn kapitein blijft, maar heeft al een lijstje klaar, met helemaal bovenaan Steve Sidwell (Chelsea).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties