Le nouveau Kevin Vandenbergh est arrivé

Steurbaut Kersten
| 67 reacties
Le nouveau Kevin Vandenbergh est arrivé
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Vandenbergh moet de komende twaalf maanden voor doelpunten zorgen bij Germinal Beerschot. De aanvaller zelf wil op Het Kiel opnieuw vertrouwen opdoen.

“Ik heb deze keer echt gekozen met mijn hart”, aldus VDB in HNB. “Ik vind het geen stap terug want vorig seizoen heeft deze club al leuke dingen laten zien en met de steun van de supporters moet dat opnieuw kunnen.”
 
Vooraan worden de plaatsjes alvast heel duur met Malki, Munyaneza, Dosunmu, Kpaka en Verhoeven in de buurt, maar dat schrikt Vandenbergh niet af. “Dat betekent dat ik ervoor zal moeten knokken. De garantie dat je zal spelen heb je immers nooit. Het belangrijkste is dat ik me opnieuw goed voel.”
 
Voor zijn passage bij FC Utrecht kreeg de aanvaller wel eens het etiket ‘moeilijke jongen’ opgeplakt. Daar heeft Vandenbergh naar eigen zeggen komaf mee gemaakt. “Ik ben in Nederland veranderd. Ik werd er niet alleen een andere voetballer met een veel betere fysiek, ik werd er ook een ander mens. Iemand die veel rustiger is geworden. Je zal zien dat ik op het terrein ook veel beweeglijker geworden ben dan vroeger.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties