Italiaanse media hekelen Mourinho

De Nijs Michael
| 5 reacties
Italiaanse media hekelen Mourinho

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Claudio Ranieri kreeg het onlangs aan de stok met José Mourinho, dat gebeurde na afloop van de oefenmatch tussen Juventus en Internazionale. De Italiaanse media is alvast niet te spreken over het gedrag van Inter-coach Mourinho.

Juventus verloor de oefenpartij tegen Internazionale en daarop reageerde coach Ranieri door te zeggen dat hij, in tegenstelling tot José Mourinho, wel kan omgaan met een nederlaag. De Portugese coach liet het daar niet bij en beweerde dat Ranieri een "losersmentaliteit" heeft. Dat is bij meerdere Italiaanse media nu in het verkeerde keelgat geschoten.

Volgens de media in Italië zijn de uitlatingen van Mourinho "kwetsend, arrogant en wansmakelijk". Corriere Dello Sport omschreef het zo: "In een debat, hoe verhit dan ook, mag men nooit zijn goede manieren en respect voor de tegenstander verliezen. Mourinho reageerde op een tikje met een vuistslag in het gezicht". 

Er wordt zelfs gevraagd aan Inter-voorzitter Moratti om in te grijpen. "Het is misschien niet overbodig om Mourinho er aan te herinneren dat de grens tussen een sterke persoonlijkheid en arrogantie erg dun is", klinkt het.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties