Meteen puntenverlies voor Inter

Maarten Vandenabeele
| 20 reacties

Op de eerste speeldag van de Serie A kwam Inter niet verder dan een gelijkspel bij Sampdoria. Udinese nam vlot de maat van Palermo.

In een uitverkocht Marassi hielden Sampdoria en Inter elkaar in evenwicht. De acties van Ibrahimovic  (foto) waren wel dreigend en net voorbij het halfuur kende de Zweed succes: hij kreeg de bal doorgespeeld van Mancini en werkte beheerst af, 0-1.
Na de onderbreking ging de thuisploeg meer druk zetten en halfweg de tweede helft kregen de Blucerchiati loon naar werken: Padalino zette voor tot bij Franceschini, de bal kwam daarna bij Delvecchio, die van dichtbij kon scoren, 1-1. Beide ploegen kregen nog kansen, maar er werd niet meer gescoord.

Di Natale zette Udinese al voor de pauze op rozen tegen Palermo: met 2 doelpunten zorgde hij voor een 2-0 ruststand. Bresciano bracht de spanning even terug in de 69e minuut, maar een minuut later legde Inler de eindstand vast: 3-1.