Klinsmann: 'Zege is een oppepper'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Klinsmann: 'Zege is een oppepper'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München nam gisteren in de Champions League vlot de maat van het Italiaanse AC Fiorentina. Het werd in de Allianz Arena 3-0. Trainer Jürgen Klinsmann kan opgelucht ademhalen en spreekt van een oppepper.

"Deze overwinning is heel belangrijk voor ons. Het is een oppepper en hierop moeten we nu voortborduren. We wisten op voorhand dat Fiorentina een sterke aanval heeft. Ze hebben ook de kansen gehad om één of twee keer te scoren", liet Jürgen Klinsmann gisteren weten op de persconferentie na de wedstrijd. De Bayern-trainer doelde met het laatste vooral op de twee dotten van kansen die Alberto Gilardino vlak na de rust de nek omwrong waardoor Fiorentina niet kon aansluiten of zelfs gelijkmaken.

Klinsmann had voor de rest enkel maar oog voor zijn eigen team. "We moeten dit niveau nu vasthouden en hopen dat we iedere week beter en beter zullen worden. Ik heb er ook nooit aan getwijfeld dat we er weer bovenop zouden komen." Bayern mag het in de Champions League wel uitstekend doen, in de Bundesliga loopt het veel minder. De Rekordmeister staat in de rechterkolom in de stand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties