'Ciman heeft alle kwaliteiten om hier te slagen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Ciman heeft alle kwaliteiten om hier te slagen'

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Laurent Ciman is de kop van Jut bij Club Brugge. Trainer Jacky Mathijssen blijft er van overtuigd dat de jonge Belg wel kan slagen in West-Vlaanderen. Toch wil de Limburger Ciman beschermen tegen zichzelf en stelt hij die voorlopig niet meer op.

Laurent Ciman zat woensdagavond tegen Zulte-Waregem niet in de kern. Ook morgenavond in het andere streekduel tegen KV Kortrijk zal de felbelaagde rechtsachter niet van de partij zijn. "Hij heeft wel alle kwaliteiten om hier te slagen. In voetbal gaat het om mensen beter maken. Er waren eerder al signalen en hints, maar Ciman heeft die blijkbaar niet opgepikt of begrepen", aldus Jacky Mathijssen in de krant Gazet van Antwerpen.

"Door de blessure van Jörn Vermeulen viel de concurrentie voor Ciman op de rechtsachter weg en dat is nooit goed. Bovendien is de stap van Charleroi naar Club Brugge groter dan je denkt. Daarom heb ik besloten om Ciman voorlopig niet meer op te stellen", besluit Mathijssen. Ciman zal tegen Kortrijk net als woensdag vervangen worden door jeugdproduct Gertjan De Mets.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties