Kesters: 'Proto is blij maar ook ontgoocheld'

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Kesters: 'Proto is blij maar ook ontgoocheld'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Silvio Proto keert dus niet terug naar Anderlecht om er de geblesseerde doelman Daniel Zitka te vervangen. Anderlecht en Germinal Beerschot raakten het niet eens. Herman Kesters, de interim-voorzitter, legt uit op Sporza.

"Dat Silvio Proto uiteindelijk hier blijft is eigenlijk wel de beste oplossing na het onderhandelen. Anderlecht kon niet invullen wat we vroegen en het had bovendien problemen om enkele spelers te overtuigen om naar hier te komen. Dat is niet goed voor hen maar ook niet voor ons", zegt Herman Kesters.

"Ik ga niet de namen noemen van de spelers die we op het oog hadden. Wij dachten een aantal spelers, maar dat ging dan niet voor Anderlecht. Met de spelers die zij voorstelden, waren wij dan weer niet gelukkig. Beide clubs hebben dan - met respect voor elkaars mening - beslist om alles te laten bij het oude", gaat Kesters voort.

"Hoe Proto reageerde? Hij is tegelijk blij en ontgoocheld. Enerzijds voelt hij zich goed bij onze club en apprecieert hij het vertrouwen dat we in hem hebben. Anderzijds dacht hij misschien om terug te kunnen keren naar Anderlecht om daar de nummer één te worden", besluit Kesters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties