Frutos haalt Genk, Van Damme en Wasilewski wellicht niet

De Nijs Michael
| 1 reacties
Frutos haalt Genk, Van Damme en Wasilewski wellicht niet
Foto: © SC

Anderlecht zakte gisteren af naar het veld van Roeselare. De Brusselaars verschenen zonder Jelle Van Damme, Marcin Wasilewski en Nicolas Frutos op het veld, de laatst genoemde werd echter vooral gespaard in de aanloop naar de topper tegen Racing Genk.

De supporters van Anderlecht fronsten gisteren rond 18u even de wenkbrauwen. Toen het basiselftal bekend gemaakt werd voor de partij in Roeselare, was er geen spoor van Nicolas Frutos. Trainer Ariël Jacobs spaarde de Argentijn in de aanloop naar de topper tegen Racing Genk. Frutos had zaterdag namelijk een blessure aan de knieholte opgelopen en Ariël Jacobs wou geen enkel risico nemen met zijn aanvaller. Als alles goed gaat kan paars-wit vrijdag opnieuw op Frutos rekenen.

De kans dat Jelle Van Damme speelklaar raakt voor de vrijdagavondtopper tegen Genk lijkt echter een stuk kleiner. De polyvalente linksachter kreeg vrijdag opnieuw last van zijn enkel en moest daardoor forfait geven voor de partij in Roeselare. Van Damme ondergaat vandaag een radiografie, maar de medische staf van Anderlecht vreest dat de match tegen Genk te vroeg komt.

Paars-wit moet het daarnaast mogelijk ook zonder Marcin Wasilewski stellen tegen Genk. De Poolse international moest gisteren vanaf de zijlijn toekijken met een blessure aan de quadriceps en ook de match van vrijdag lijkt te vroeg te komen. Beter nieuws is er van Stanislav Vlcek, hij kan de training hervatten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties