Glen De Boeck vraagt versterking

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Glen De Boeck vraagt versterking
Foto: © SC

Cercle Brugge pronkt na de heenronde op een knappe vijfde plaats, maar de groen-zwarte vereniging blijft razend ambitieus. “The only way is up.”

“We willen niet op onze lauweren rusten”, zegt voorzitter Frans Schotte. “De tijd van het gezapige, brave ploegje in de schaduw van de andere West-Vlaamse ploegen ligt achter ons. Cercle kijkt vooruit en zet alle zeilen bij om nog hoger op te klimmen.”
 
Technisch directeur Glen De Boeck sluit zich daarbij aan. “We willen niet zomaar dezelfde resultaten halen als vorig jaar. Neen, we willen beter, sterker, hoger. Dat is de spirit, dat is de uitdaging. Dat leg ik mijn spelers ook op.”
 
“Het vertrek van Tom De Sutter is een aderlating. Gelukkig is er de komst van een klassespeler als Kanu, maar toch durf ik aandringen op een bijkomende inspanning, al was het maar om de toekomst van Cercle na deze competitie veilig te stellen.”
 
Cercle laat alvast niemand vertrekken. “De Cercle-winkel blijft tot de zomer gesloten”, haalt Schotte nogmaals de geruchten rond een vertrek van Stijn De Smet uit de wereld. “Behoudens een astronomisch bod, dat echt niet kan worden geweigerd, gaan we dus zeker nog een half jaartje door met deze kern.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties