Genk praat met Twente over Huysegems

De Nijs Michael
| 13 reacties
Genk praat met Twente over Huysegems

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heel wat eersteklassers versterkten zich tijdens deze wintertransferperiode al en Racing Genk wil niet achterblijven. De Limburgers staan dicht bij een overeenkomst met Tom De Mul, maar ook Stein Huysegems is in beeld bij het team van coach Van Geneugden.

Stein Huysegems verscheen bij Twente dit seizoen al elf keer op het veld in de Nederlandse competitie, maar ook in de UEFA Cup mocht hij al zes keer opdraven. Dat is Racing Genk niet ontgaan, want de Limburgse club ging aankloppen bij FC Twente. "Ik heb begrepen dat Twente en Genk al gepraat hebben over mij. Pas als er een akkoord is, ben ik aan zet", reageert de 26-jarige aanvaller in Het Belang van Limburg.

"Maar als je me vraagt of ik er positief tegenover sta, zeg ik volmondig ja. Genk is een mooie club. Ik weet dat er op en top professioneel gewerkt wordt. Als ik uit Enschede vertrek, is dat een ideale bestemming. Ik stond dit seizoen slechts drie keer in de basis. Daarom heb ik mijn zaakwaarnemer gevraagd om uit te kijken naar andere mogelijkheden. Twente staat niet afkerig tegenover een vertrek. Mijn contract loopt tot de zomer van 2010. Als de club nog iets aan mij wil verdienen, moet ze dat nu doen." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties