Ribery: 'Niemand zet zich zo hard in als Van Buyten'

Philippe Crols
| 1 reacties
Ribery: 'Niemand zet zich zo hard in als Van Buyten'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is algemeen geweten dat Daniël Van Buyten en Franck Ribery goede vrienden zijn. Dat bleek nog maar eens toen ze eerder deze week voor de website van Bayern München een dubbelinterview gaven.

"Het komt niet zo vaak voor dat je in het voetbal echt met iemand bevriend geraakt. De vriendschap die ik met Franck heb, zal ook blijven duren na onze carrière bij Bayern. Ook onze families komen zeer goed overeen", sprak Daniël Van Buyten.

"Daniël is een hele goede vriend van mij. Vooral tijdens mijn beginperiode bij Bayern heeft hij me fantastisch geholpen. Aangezien ik het Duits nog altijd niet beheers, vertaalt hij ook nu nog heel wat voor mij", aldus Franck Ribery.

Terwijl Ribery schittert bij de Duitse landskampioen, moet zijn makker knokken voor een basisplaats. "Er is geen enkele speler die zo met zijn vak bezig is en die zich zo hard inzet op training als Daniël", weet Ribery. Van Buyten zelf is trouwens vastberaden om zich in de ploeg te spelen. "Ik blijf bij Bayern en ga er alles aan doen om opnieuw een basisplaats te veroveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties