Video: Benitez haalt keihard uit naar Ferguson

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Video: Benitez haalt keihard uit naar Ferguson
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpooltrainer Rafa Benitez heeft zwaar uitgehaald naar collega-trainer Sir Alex Ferguson. De Spanjaard noemt Ferguson ‘de enige trainer die niet zal bestraft worden voor uitlatingen tegen de scheidsrechter’.

Aanleiding voor de zware uithaal van Rafa Benitez zijn de uitlatingen van Sir Alex Ferguson. “Liverpool zal tijdens de terugronde nerveus worden. Wij hebben meer ervaring, dat zal ons helpen in de titelstrijd. Dat we nog twee wedstrijden tegoed hebben, geeft ons een mentaal voordeel”, aldus Ferguson.
 
Benitez heeft het niet zo voor de mind games van Ferguson en spuwt zijn gal. “Ik wil geen mind games spelen”, benadrukt de Liverpooltrainer. “Misschien zijn zij nerveus omdat wij bovenaan staan. Maar ik zal mij beperken tot feiten. Ferguson is de enige trainer die niet bestraft wordt voor onwelvoeglijk gedrag tegen de scheidsrechter. Dat zijn feiten, dat ziet iedereen.”
 
“Hij klaagt over de kalender, maar Manchester United krijgt in de terugronde alle toppers thuis en mocht met Kerstmis een dag later spelen. Als hij niet akkoord is met de kalender, dan moet hij hem volgend jaar misschien zelf samenstellen.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties