Ghaly verruilt Spurs voor Saoedi-Arabië

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Ghaly verruilt Spurs voor Saoedi-Arabië
Foto: © SC

Hossam Ghaly, een Egyptische ex-speler van Feyenoord Rotterdam, vertrekt bij Tottenham Hotspur en gaat voortaan voetballen voor Al-Nasr, een club uit Saoedi-Arabië. De middenvelder kwam dit seizoen nog niet in actie voor de Londense club.

Hossam Ghaly was op White Hart Lane verre van een publiekslieveling te noemen. In 2007 maakte hij zich erg onpopulair na een woedeaanval jegens de toenmalige Spurs-manager Martin Jol. Ghaly was toen razend op de Nederlander omdat hij hem had gewisseld nadat hij eerder in die bewuste wedstrijd in het veld was gebracht. Het Tottenham-publiek kon het niet smaken dat Ghaly zijn shirt op de grond smeet vlak voor de voeten van Jol.

Begin januari was Ghaly zich aan het warmlopen voor een vervanging in de competitiewedstrijd tegen Wigan Athletic. Harry Redknapp, de huidige manager van The Spurs, besloot uiteindelijk om de Egyptenaar niet in te brengen omdat de fans te vijandig waren tegenover de speler.

Vorig seizoen werd Ghaly uitgeleend aan Derby County dat degradeerde uit de Premier League. Nu beproeft hij definitief zijn geluk buiten Engeland.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties