De Keukeleire verkast naar Oudenaarde

carol Vander Cruyssen
| 0 reacties
De Keukeleire verkast naar Oudenaarde
Foto: © SC

KSV Oudenaarde heeft met de aanwerving van Stijn De Keukeleire zijn eerste aanwinst beet voor komend seizoen en wapent zich hiermee tegen een eventueel vertrek van goudhaantje Mathias Schamp.

Stijn De Keukeleire is een 25-jarige, linksvoetige aanvallende middenvelder die in een vorig leven reeds de kleuren van KSV Oudenaarde verdedigde. Via een ommetje bij FC Nieuwkerken kwam hij drie seizoenen geleden terecht bij vierdeklasser KRC Gent-Zeehaven, waarmee hij vorig jaar verrassend kampioen speelde in de B-reeks. 

De Keukeleire genoot zijn jeugdopleiding bij RSC Anderlecht en Zulte-Waregem van waaruit hij in januari 2005 een eerste maal in Oudenaarde landde. Stijn behaalde dat seizoen met die ploeg de eindronde voor promotie naar derde klasse, maar verkoos toch een overgang naar FCN. 

Aan de Scheldeboorden houdt men rekening met een eventueel vertrek van sterkhouder Mathias Schamp en De Keukeleire kan hiervoor een waardig alternatief zijn. Hij ondertekende een verbintenis voor twee seizoenen. (NW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties