Panucci verontschuldigt zich voor wangedrag

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Panucci verontschuldigt zich voor wangedrag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Panucci heeft zijn excuses aangeboden voor zijn wangedrag de voorbije weken bij AS Roma. Hij vond dat zijn trainer Luciano Spalletti geen respect voor hem toonde door hem op de bank te zetten bij de uitmacht op Napoli.

De excuses komen er omdat Christian Panucci niet wegraakte in de slotweek van de wintertransferperiode. Hij had aanbiedingen van Torino en Hull City, maar deze clubs kwamen niet tot een akkoord met AS Roma. Er restte Panucci dus niet veel keus meer. De mogelijkheden waren zes maanden verkommeren op de tribune of om genade vragen bij zijn trainer Luciano Spalletti. Het werd het laatste.

"Ik wil me verontschuldigen tegenover de fans, de club en mijn ploegmaats. Ik wil mijn verplichtingen nakomen en mijn fouten niet goedpraten. Ik wil mijn fouten inzien en ik ben bereid om terug te keren naar de club om er het seizoen af te maken", laat de ervaren international weten in de krant La Gazzetta dello Sport.

Het is wel nog de vraag of Spalletti oren heeft naar de excuses van de verdediger. De oefenmeester van AS Roma was flink in zijn gat gebeten door de uitspraken van Panucci. Tijdens de wintermercato werden nog twee verdedigers aangeworven en dus zal Panucci de concurrentie moeten aangaan met Marco Motta en Souleymane Diamouténé.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties