De Sart wacht op een gesprek met de bond

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De Sart wacht op een gesprek met de bond
Foto: © SC

Jean-François De Sart, de bondscoach van de Belgische beloften, wacht nog altijd op een seintje van de bond om eventueel zijn contract te verlengen. Ondertussen raakte ook bekend dat de Belgische beloften een lastige opdracht wacht voor het volgende EK.

"Ik ga er van uit dat Jean-François De Sart (foto) ook in juni nog bondscoach zal zijn van de Belgische beloften", liet François De Keersmaecker optekenen in de krant Het Nieuwsblad. Een opvallende uitspraak want na de Olympische Spelen vorig jaar in Beijing leken bond en De Sart uitgekeken op elkaar.

De Sart is in juni einde contract, maar heeft nog geen gesprek in het vooruitzicht met de bond. "Ik sluit niet uit dat ik blijf, maar in het voetbal is het moeilijk om over je toekomst te praten. Tot juni zal ik mijn job doen en daarna zullen we overleggen over onze visie", zegt De Sart.

België heeft het niet getroffen in zijn EK-kwalificatiepoule. Jong België ontmoet Frankrijk, Slovenië, Oekraïne en Malta. De groepswedstrijden worden gespeeld vanaf september. De groepswinnaars en de beste vier nummers twee stoten door naar de barragewedstrijden. De eindronde wordt in 2011 afgewerkt in Denemarken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties