Juventus - Chelsea en Manchester United - Inter op 2BE

Anthony Van der Planken
| 4 reacties
Juventus - Chelsea en Manchester United - Inter op 2BE

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op dinsdag 10 maart zendt 2BE live de wedstrijd Juventus - Chelsea uit. De heenwedstrijd van deze achtste finale werd beslecht door een vroege goal van Chelsea-spits Didier Drogba.

Het blijft afwachten of het team van Guus Hiddink zal kunnen standhouden in een kolkend Stadio Olimpico.

Voor Juventus-coach Claudio Ranieri wordt het in ieder geval een speciale wedstrijd: in 2004 loodste hij Chelsea nog naar de halve finales van het kampioenenbal. Met Juventus wil hij beter doen, maar dan moet hij wél zien af te rekenen met de wisselende vorm waarmee De Oude Dame dit seizoen te kampen heeft. Verder blijft het dinsdag uitkijken naar een uitgebreide samenvatting van de confrontatie tussen Liverpool en Real Madrid op Anfield. Kan Real-kapitein Raul zijn team inspireren om de Reds in eigen huis het vuur aan de schenen te leggen, of slaat Liverpool-manager Rafael Benitez de droom van zijn landgenoten aan diggelen? Daarnaast brengen we eveneens verslag uit van Panathinaikos – Villarreal en Bayern München – Sporting Clube de Portugal.

Op woensdag 11 maart volgen we Manchester United - Inter Milaan, oftewel Alex Ferguson vs. José Mourinho, Cristiano Ronaldo vs. Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney vs. Adriano... In de heenwedstrijd op San Siro werd er -mede door enkele wereldsaves van Inter-keeper Júlio César- niet gescoord en dus bleven deze onderlinge duels zonder winnaar. Op Old Trafford komt daar hoe dan ook verandering in... Titelhouder United is echter al twintig wedstrijden op rij ongeslagen in de Champions League en slikt dit seizoen bovendien nauwelijks tegendoelpunten. Maar ook Internazionale is aan een opmerkelijk seizoen bezig. De Nerazzurri lijken goed op weg om de titel in eigen land voor het vierde jaar op rij binnen te halen. Nog op woensdag: uitgebreide samenvattingen van FC Barçelona - Olympique Lyon, AS Roma - Arsenal en Porto - Atlético Madrid. 

UEFA Champions League, dinsdag 10 en woensdag 11 maart 2009 om 20u25 uur op 2BE.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties