Lemmens: "Finale wordt de match van het jaar"

Lemmens: "Finale wordt de match van het jaar"

Harry Lemmens, de voorzitter van RC Genk, was in zijn nopjes na het behalen van de bekerfinale op het veld van Lierse SK. Genk versloeg gisterenavond de tweedeklasser met ruime 1-4-cijfers.

"Deze overwinning en kwalificatie voor de bekerfinale is een enorme ontlading na een mindere periode voor ons. Eindelijk heeft de groep gebracht wat we ervan verwachten. Een dikke proficiat gaat uit naar coach Pierre Denier en zijn assistent die evenwicht in de ploeg hebben gebracht", aldus Harry Lemmens op Sporza.

"Helaas is het seizoen nu bijna afgelopen. Daarom wordt de bekerfinale straks de belangrijkste match van het jaar voor ons. De vorige finales heb ik niet bijgewoond omdat ik volgens mijn zoon ongeluk bracht. Jos Vaessen heeft me ook al gevraagd of ik thuis zou willen blijven, maar dit jaar ga ik wel naar Brussel afzakken", lacht de RC Genk-preses. 

Genk speelde tot nu toe twee bekerfinales in zijn geschiedenis. De eerste werd met 4-0 gewonnen tegen Club Brugge, bij de tweede ging Standard met 4-1 voor de bijl.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties