Roda wil met speciale actie in de Eredivisie blijven

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Roda wil met speciale actie in de Eredivisie blijven
Foto: © SC

Nadat enkele weken geleden werd besloten dat Roda JC in de toekomst alleen verder gaat. De club bevindt zich echter in slecht water en rekent op de fans om het schip terug op koers te krijgen. Daarom komt Roda met iets speciaals op de proppen.

Het hele fusieverhaal met Fortuna Sittard heeft Roda geen goed gedaan. Zo is onder meer de hele Raad van Commissarissen opgestapt en moet de directie nu hard werken om de club terug op poten te krijgen.

Ook sportief gaat het niet goed. Roda is volop in strijd tegen de degradatie waardoor het behoud de belangrijkste opdracht geworden is. De Limburgers zijn nu nog een van de vier ploegen in Nederland die nog nooit uit de hoogste afdeling gedegradeerd zijn en men wilt dat met de steun van het publiek ook zo houden.

Om de fans op te roepen massaal achter de club te gaan staan, heeft Roda JC besloten om de komende twee thuiswedstrijden (25 april tegen FC Volendam en op 3 mei tegen Willem II) de entreeprijzen te verlagen naar 5 euro voor alle stribunes.

Verder maakte Roda JC ook bekend dat alle stoeltjes die vernield werden tijdens de wedstrijd met Ajax, mede met hulp van de supporters, hersteld zijn. Een aantal personen die de stoeltjes vernield hebben, hebben in middels al een voorlopig stadionverbod gekregen.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties