Geraerts wil niet nog een seizoen rechtsback zijn

Mathias Dumarey
| 15 reacties
Geraerts wil niet nog een seizoen rechtsback zijn
Foto: © SC

Karel Geraerts (foto) laat vandaag in zijn kaarten kijken in HLN. De Limburger wil snel zekerheid over zijn toekomst want nog een seizoen als rechtsachter ziet hij helemaal niet zitten.

"Dit is het slechtste seizoen uit mijn carrière tot nu toe", windt Karel Geraerts er absoluut geen doekjes om. "Ik heb lang op de bank moeten zitten en nu speel ik op een plaats waar mijn ambities niet liggen. Ik wil nu snel weten of ik nog in de plannen pas van de nieuwe trainer (Adrie Koster, nvdr), want ik heb geen zin om nog een seizoen als rechtsachter te spelen."

AA Gent en Cercle Brugge konden Geraerts muilkorven door een extra mannetje op hem te plaatsen omdat ze weten dat hij geen rechtsachter is. "Ik zou dat ook gedaan hebben. Ik weet perfect hoe ik tegen mezelf zou spelen, maar dat ga ik nu niet verklappen", aldus de Limburger.

Geraerts weet dat hij momenteel niet zijn beste niveau haalt. "Wat ik in het verleden heb gepresteerd, heb ik nog altijd in de benen. Nu voel ik twijfel bij Club Brugge. Bij de ploegmaats, bij de trainers, bij het bestuur en bij de fans. Dat is het grote verschil van bij Standard waar ik door iedereen werd gesteund. Daar haalde ik toen wel het beste niveau. Ik kon er toen ook mijn gedacht zeggen. Bij Club Brugge kan dat niet want dan schop je altijd wel tegen de schenen van iemand", besluit Geraerts.





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties